Registration Form


  • Navorming Productkwaliteit

  • Dag(delen):

    1

    studiebelasting:

    0

    totale tijd:

    0

    doelgroep:

    Je werkt in de voedingsindustrie en wil je kennis rond dit thema vergroten.

  • Deze navorming is ontwikkeld met als uitgangspunt dat kennis nodig is over reologie en textuuranalyse en over sensorische evaluatie om een receptuur te ontwikkelen en te optimaliseren. Een basiskennis over ingrediënten en hun functionaliteit is vereist om deze navorming te kunnen volgen. Deze navorming maakt deel uit van het Postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie maar kan apart gevolgd worden.

    https://www.odisee.be/opleidingen/navorming-productkwaliteit

kosten

naamexcl. btwincl. btw
Inschrijvingsgeld€ 550,00€ 550,00

geplande data

DatumDeelnemersDagenPlaatsInschrijven
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

wachtlijst

Geen geschikte data: we bepalen deze in overleg!
Deelnemers aanmelden